2012-07-07 07:13:54• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Hajlamos a nyugtalanságra

Napi horoszkóp július 7.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régi vágya végre beteljesülhet a mai napon. Győzze le morális kétségeit, és forgolódjon többet a hatalmasok körében. Az nem baj, ha végre felfedezik az ön értékeit, és támogatni is fogják törekvéseiben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A változtatáshoz bátorság kell! Szedje össze minden erejét, győzze le a kételyeit. Ha a jelenlegi helyzetében valami elviselhetetlennek érez, akkor nem várhatja tovább a csodát, mely az égből pottyan. Azt most önnek kell lehoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az elkövetkező hét sok szerencsével kecsegteti. A hétvégét használja fel a felkészülésre! Most érdemes például valamilyen családi vállalkozásba fognia, vagy nagyobb utazásba kezdenie. Az utóbbit akár üzleti ügyben is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Új korszak veszi a kezdetét az életében. A szabadság ebben nagyobb szerepet kaphat, de azért, miközben kivívja a függetlenségét, ne feledkezzen meg a hozzátartozóiról sem. Az ő kötelékeik nem gátak, hanem megtartó támaszok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobban gondolja át a tetteit, mielőtt belevágna! Lehet, hogy nagyreményű tervei balul sülnek el, ha nem vesz figyelembe minden szükséges tényezőt, apró részletet. Utólagos dühöngés helyett jobban jár az előzetes számvetéssel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hajlamos a nyugtalanságra. Szinte mindenért aggodalmaskodik, akár jó, akár rossz történik. Próbálja meg elfogadni a dolgokat úgy, ahogy azok vannak. Így legalább az idegrendszerét megkíméli. Pihenjen a mai napon többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem jó, ha folytonosan mindenen csak felfortyan. A családtagjai megjegyzéseit is inkább tréfának vegye, sem komoly intésnek. Hisz valószínűleg annak is szánják. A problémázásával meglehet éppen ön az, aki elmérgesíti a helyzetet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Anyagi helyzete sokat javulhat az elkövetkező időben. Persze nem fog a sült galamb a szájába repülni, de lehet, hogy nagyon közel suhan el. Helyezkedjen jól! Hamarosan megérik az idő arra, hogy elnyerje jutalmát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mozgalmas, kalandos napok előtt áll. A nyár már eddig is bővelkedett a kalandokban, de még most jön a java! Az sem baj, ha ehhez nem készít külön terveket. A kaland onnan jön talán, ahonnan, és amikor nem is várná. Legyen nyitott!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Vigyázzon jobban az egészségére! Ha így folytatja, könnyedén lehet baja a vérnyomásával, vagy az érrendszerével. Ha teheti, hagyja el a rossz szokásait, és egy rossz helyett vezessen be legalább egy jó szokást!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önt sokan különcnek tartják, amit – vallja be – igazából élvez is. Sőt, talán rá is játszik egyediségére. A mai napon mégis inkább az empátiájára és emberszeretetére lesz szükség. Főleg a családtagjai közül valakinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A hétvége az érzelmi hullámzások jegyében telik. Ön amúgy is rágódó, lelkiző típus, most azonban hajlamos lehet túlságosan is belemerülni az önsajnálatba. Ehelyett inkább vegye észre, ki az, akinek még önnél is nehezebb.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: